Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Selasa, 15 Februari 2011

BERLABUHNYA MENTARI SIANG.....



Awan berarak perlahan-lahan,angin bertiup sepoi-sepoi bahasa....
hayatilah keindahan panorama di mana sang suria ingin melabuhkan tirainya.
bersantai sambil menenangkan minda......

KESESAKAN SEMASA BERCUTI BERSAMA FAMILY KE LANGKAWI


haa..... lamanya PPL tak update blog,rindu la pulak tapi nak buat macamner sejak kebelakangan nie sibuk memanjang sampai nak tengok blog pun tak sempat.Bila balik rumah jer dah penat,lepas tue nak melayan kerenah anak2 kecik lagi,last2 penat tidur jer laaa.sempena cuti raya cina  family PPL  pergi bercuti.semua adik-beradik sepakat nak pergi ke Langkawi...plan dah lama tapi cuti nie baru berkesempatan nak berkumpul satu family....

Selasa, 1 Februari 2011

MC DONALD KINI DI KULIM.....

KEPUTUSAN PERBICARAAN KES VIDEO LUCAH ARIEL (PETERPAN) SELESAI....



***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com