Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Selasa, 1 Februari 2011

MC DONALD KINI DI KULIM.....





Pada 29hb january lepas Mc donald Kulim,kedah di buka secara rasminya kepada umum.PPL dan family sempat menjenguk majlis yang diadakan sempena perasmian Mc donald kulim tempoh hari.Macam-macam acara diadakan,juga pelbagai both sempana perasmian di adakan  makanan juga  di beri secara percuma...
Seronok jugak tengok anak-anak kecil memperagakan pelbagai jenis pakaian dan pertandingan melukis.Kini  Kulim sudah bertaraf bandar dan semakin pesat membangun,sekarang tak perlu pergi ke Summit di Bukit mertajam atau Jusco di Bandar Perda kerana di sini sudah ada Giant dan manakala Tesco dalam proses pembinaan yang akan siap tak lama lagi.......



haaa.... ni budak yang tak sabar sangat nak makan MC Donald....

14 Comentários

aida4eva berkata...[Reply to comment]

huhu..lmbt gak ek rasmi..dah mkn 5 @ 6 kali kat sn baru dpa nak rasmi..igtkan buka2 dlu trus kne rasmi..huhu

Lina Gustina berkata...[Reply to comment]

Anak-anak biasanya suka Mc Donald :)
You have a pretty daughter...

http://thehappyfamilies.blogspot.com

fiq berkata...[Reply to comment]

dh lama x mkn mcd sbb boikot =(

Tuan Penasihat berkata...[Reply to comment]

kulim dah maju nampak. macam macam adaaaa...

mesticun berkata...[Reply to comment]

masa pembukaan tu kalau dapat makan percuma.
rembat la saya satu burger.

# # mark zuckerberg berjumpa kembar jesse eisenberg !# #

HAW berkata...[Reply to comment]

elak2 laa makan McD tu!

si para para berkata...[Reply to comment]

err mcd....
tak elok sangat untuk zahir dan batin..
cuba cari kat internet pasal mcd..
banyak buruknya.

:)

fiqkbe berkata...[Reply to comment]

jom join fiq nyer 1st contest. 1 kamera lomo dan 4 jelly lens utk dimenangi =D

http://meandkbe-photos.blogspot.com/2011/02/contest-splashy-moment-by-fiqkbe.html

Wen berkata...[Reply to comment]

kim salam ngan Budak tu yeee hehe comel la...

blog tuan punya [un comel.. tu pasal gatal tangan nak follow.. boleh yee.. hehe


Undi Wen No. 7

Undian Bagi GA Umar da di buka

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@aida4evahahaa tulaa,baru jer rasmi sekali dengan drive thru....

tq for komen....

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@Lina Gustinamemang anak-anakla yg paling suka,pantang nampak lambang m tue bisingla nak p mc d,tq puji si anak dara tue,kalau dia tahu mesti seronok....

mesmerising_wan berkata...[Reply to comment]

wan masih buat header lagi, tapi sekrg nak siapkan utk free yang lagi 6 orang, so lambat sikit la, coz bulan ni bz ade kerje lain.. kalau nak cepat xboleh la.. sorry,, he

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@Tuan Penasihatmacam-macam adaaaa

Lina Gustina berkata...[Reply to comment]

Senang bisa berkunjung lagi. Semoga kabar baik selalu :)

http://thehappyfamilies.blogspot.com

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com