Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Jumaat, 18 Mac 2011

FINAL RAJA LAWAK MUSIM KE 5,MAN MUNCUL JUARA….

LAMA SUNGGUH PPL  TAK BERBLOGGING HAMPIR DEKAT 2 BULAN RASANYA,RINDU SUNGGUH TAPI APA NAK DI BUAT OLEH KERANA TIADA KELAPANGAN WAKTU PPL TERPAKSA MENINGGALKAN SEBENTAR DUNIA BERBLOGGING NIE….
OKLA SEBENARNYA PPL BUKAN NAK CERITA PASAL TUE,PPL NAK CERITA SIKIT PASAL FINAL RAJA LAWAK YANG BARU SAHAJA SELESAI….

AGAK TERPERANJAT TAK,DENGAN KEPUTUSAN YANG DI UMUMKAN TADI.MAN MUNCUL MENJADI JUARA RAJA LAWAK MUSIM KE 5 MEMINTAS KEDUDUKAN KUMPULAN BALAS YANG HAMPIR SETIAP MINGGU MENDUDUKI TANGGA TERATAS CARTA YANG MEMPUNYAI RAMAI PEMINAT,TAK SANGKA BALAS BOLEH TEWAS DI TANGAN MAN PADA MALAM INI.MAN YANG HAMPIR SETIAP MINGGU BERADA DALAM BOTTOM 3 .AKHIRNYA WALAUPUN HAMPIR SETIAP MINGGU NAMANYA TERSENARAI DALAM BOTTOM 3 NAMUN DIA MASIH LEPAS KE PERINGKAT SETERUSNYA DAN DENGAN SEMYUMAN BERCAMPUR AIR MATA MENJADI RAJA LAWAK PADA MUSIM INI….
PERSEMBAHAN PADA MALAM INI MEMANG MAN LEBIH MENONJOL DENGAN KEDUA-DUA PUSINGAN MAN MEMBUAT PERSEMBAHAN YANG MENARIK,MANTAP DAN DI SAMPAIKAN DENGAN PENUH KEYAKINAN,DARI KESELURUHAN PERSEMBAHAN MEMANG MAN LAYAK MENJADI JUARA….
TAHNIAH KEPADA MAN,MAN MAMPU MEMBUKTIKAN YANG POSMEN JUGA BOLEH MENJADI PELAWAK….FINAL RAJA LAWAK TURUT DI MERIAHKAN LAGI DENGAN KEMUNCULAN JAMAL ABDILLAH,JOE FLIZZO DAN ALTINET MEMBUAT PEMSEMBAHAN PEMBUKA TIRAI.PALING KECOH DAN MEMBUATKAN FINAL RAJA LAWAK LEBIH MERIAH DENGAN KELLINCAHAN 2 ORANG PENGACARA YANG MEMANG BUAT KITA TAK KERING GUSI SIAPA LAGI KALAU TAK BUKAN JOHAN DAN ZIZAN,SERTA DIBANTU TIGA ORANG JURI YANG MEMBERI SOKONGAN KEPADA SEMUA PESERTA IAITU DAVID TEO,SATHIYA DAN AFLIN SHAUKI.
PENAMPILAN ISTIMEWA IAITU MAT SENTUL DI JEMPUT DAN DI BERI PENGHORMATAN UNTUK MENYAMPAIKAN HADIAH KEPADA PEMENANG-PEMENANG…..

2 Comentários

Mawar Merah berkata...[Reply to comment]

Memang lawak dia best and bersahaja. Tp, suke jugk Balas gropu. Teelo mereka tu yg best.hehe

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@Mawar Merah memang semu orang jangka balas akan menjadi juara pada malam tue tp itula di katakan rezeki,nasib tak menyebelahi mereka,tp takpa mereka mesti akan terus di sambar pengarah2 untuk berlakon dlm filem @ drama mereka.....

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com