Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Rabu, 30 Mac 2011

JAHITAN MANIK......


haa kali nie PPL nak wat entry pasal jahitan manik pulak,sekarang nie untuk mengisi masa lapang PPL mengambil upah menjahit manik.sebenarnya PPL memang sangat minat menjahit manik dan seni jahitan lain.sebelum nie PPL dah ambil upah jahit manik tapi stop sebab pregnant,bila pregnant biasala tak boleh nak menjahit sangat pening2 kepala.sekarang dahpun beranak dan babypun dah dekat setahun PPL nak aktif balik menjahit manik....


kepada sesiapa yang berminat nak tempah jahit manik,silala jangan malu-malu.....PPL tak kenakan bayaran yg mahal tapi harga berpatutan.......

7 Comentários

mie berkata...[Reply to comment]

ok la tu..
boleh jadikan bisnes kecil kecilan dulu..
eehehee

tehr berkata...[Reply to comment]

kalau kena gaya
memang boleh buka kedai jahit ni
moga2 akan berjaya

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@mie boleh....
tue yg PPL wat iklan nie hrp ada yg nak wat tempahan...

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@tehrinsya"allah tolongla doa-doakan....
promote laa kat kwn2...

s h e e berkata...[Reply to comment]

wahh...bagusnye...aishah blaja jgk dl...tp sbb bz x smpat nk apply...raya pon beli baju da siap je...huhuh...

s h e e berkata...[Reply to comment]

btw,gudluck PPL... :)

Tuan Penasihat berkata...[Reply to comment]

cantiknya....

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com