Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Selasa, 21 Disember 2010

:: Blog Teman Udah Setahun GA ::





jom ramai-ramai join contest yang di anjurkan oleh sparklemaneh meraikan sempena setahun usia blog beliau,PPL pun nak ucapkan tahniah kerana bertahan dalam dunia blogger ni diam tak diam dah setahun kan kan....mesti banyak perkara yang cik nini pelajari mengenai dunia blog ni...
kepada blogger-blogger yang berminat nak sertai contest nie klik di sini untuk maklumat lanjut mengenai syarat-syarat contest...cepat ti tak sempat hadiahnyapun menarik dan PPL ucapkan terima kasih kepada my blowie kerana tag nama PPL...
jadi PPL nak tag 3 nama blog pulak iaiatu



3 Comentários

sekamar rindu berkata...[Reply to comment]

salam..



sr akan join nanti...:))

Nini D.. berkata...[Reply to comment]

penyertaan DITERIMA & LULUS!! (",)

Lulu caldina berkata...[Reply to comment]

semoga ada 'luck' dan berjaya

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com