Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Khamis, 30 Disember 2010

Nak masuk Bloglist gempak Wan Hazel"




Nama glamer....glamer kerrr
PINK PEARL LADY

Nak masuk dalam bloglist WAN HAZEL yang gempak ni untuk tambah kenalan,lagipun blog ni tak la famous mcm blog wan hazel kan,jadi nak tumpang glamour la katakan,hehe...

blog ni menarik n cute la,lagi satu banyak tutorial mengenai blog dalam blog ni,boleee la jadikan panduan untuk upgrade blog ppl.....


kalau blog ppl tersenarai ppl ucapkan terima kasih kerana ppl tau blog ppl ni takla cantik atau bagus sangat...... 






***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com