Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Rabu, 22 Disember 2010

PeRTaMa KaLI MenDaPaT BE,Yea BesTNya....

Hari ini buka je blog try check nuffnang dulu,tengok-tengok PPL dapat BE 3 serangkai dari NuffNanG.Teruja sungguh rasanya ,mula tak pasti yealaa fist time dapat BE la katakan tapi bila tanya kawan-kawan diaorang kata itula BE....bertambah happyla.....

Yang penting PPL nak ucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada NuffNanG kerana sudi memberi BE ini ...... harap PPL akan terus dapat BE lagi dari NuffNanG........
Kepada blogger-blogger yang datang bertandang ke blog PPL sudi-sudila klip-klip iklan yang ada tu yea....
nanti PPL pun datanag klip -klip kat blog korang yea...



6 Comentários

JZ Business World berkata...[Reply to comment]

wahh!! bertambah berkobar-kobarlah semangat berblogging! tahniah! :)

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

macam tulaaaaaa.....

ondeondehijau berkata...[Reply to comment]

congrats!!

padin berkata...[Reply to comment]

ahaa.. memang best bila dapat BE hehee
tahniah dan teruskan usaha heheee

padinno.com

sop berkata...[Reply to comment]

tahniah..

❤ Cik Ain ❤ berkata...[Reply to comment]

congrats dear... ain pon teruje gak first time dpt BE dulu. ngeee. suke sgt. =)

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com