Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Sabtu, 18 Disember 2010

JiWa KaCau.....oTaK SeRaBuT...


tak keruan,macam-macam duk fikir berlegar-legar di kepala otak..Tension toksah katala,sampai takdak idea langsung nak wat entry,bukan apa line internetpun punya la lembab bukan kata nak wat entry nak wat blogwalking langsung teruk,terpaksa tunggu berjam-jam nak buka satu blog pun,yeala PPL bukan bole duk pegang laptop ni lama-lama,duk berebut dengan anak-anakla,bukan main baru 3 tahun tapi dia pun sibuk nak wat blog juga,nak main game la macam-macam.si baby juga tak bolee tengok si ibu pegang laptop ada saja perangai dia,babypun sibuk nak tekan laptop tak bagi pegang dia punya keriyau macam orang kena dera,jadi terpaksala curi-curi jugak masa nak wat entry ka atau blogwalking ka....si baba diapun nak guna juga nak tengok blog dia..
hu hu hu....
walaupun PPL tak banyak masa nak kodek-kodek blog ni tapi blog PPL still ok berbanding blog si baba,jangan jelous bukan bangga cuma rasa semangat sikit sebab bukan faktor masa yang lama atau banyak entry seseorang itu di blog dia yang menjadi pengukur naik turun rank blog kita tapi mungkin apa yang boleh tarik minat seseorang ke blog kita yang menjadi pengukur,tahla betul ka tak...taktaula apa yang ppl merapu nie,kalau betul betul la kalau tak sory....
PPL masih baru lagi,blog pun rasanya tak ada apa yang menarikpun,nampak beserabut lagi,kepada blogger yang sudi baca entry nie dan sudi bagi buah fikiran untuk menaik tarafkan blog PPL????? silala bagi pandangan...setiap pandangan yang di berikan insya'allah PPL akan cuba teliti dan ribuan serta jutaan terima kasih tak terhingga jika ada yang sudi susah payah memberi pandangan.....










4 Comentários

Mawar Merah berkata...[Reply to comment]

PPL. Sy suke je dgn semua blog yg saya pernah lawati. Masing2 ada xfactor msing2.Entry yg menarik akn tarik lebih byk visits kot. I think la. Huhu. My opinion.

padin berkata...[Reply to comment]

hmm teruskan usaha ppl ni, jangan mengharap sangat cepat naik, sebab kita akan turun cepat jga.. yang penting, steady....

sekamar rindu berkata...[Reply to comment]

salam...

saya tak berserabut...nice blog.

- Kid - berkata...[Reply to comment]

takpe slow n steady je :) kalau kita fikir lebih2, kita tensyen.

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com