Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Rabu, 12 Januari 2011

Kontes Gempak Wan Hazel


haa kali ini ppl join lagi kontes yang wan hazel anjurkan,kontes ini mengenai edit header,kalau menang wan hazel akan hadiahkan header siap di edit lagi pulak,haa banner pun dapat dan ajax shoutbox pun dapat ini memangbest,seronoknya nak jadi pemenangnya boleh tak,ppl memang nak wat header barupun..... tapi nak guna gambar sape yek......
tengokla rasanya ppl akan bagi gambar anak dara ppl tu sebab dia pandai posing dan banyak gambar dia pose macam model......nak harap gambar ppl tak menariklaa....
sape yang nak juga header yang di buat special untuk korang joinlaa sekarang,nak tahu maklumat tentang kontes ni klik sini ok....
sempena kontes ni ppl tag 

2 Comentários

Wan_hazel berkata...[Reply to comment]

tengs taw join kontes wan..

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

ok,harap boleh menang....
he he heeeee

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com