Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Selasa, 11 Januari 2011

STAR CRUISES SUPERSTAR LIBRA....

KAPAL STAR CRUISES
PERJALANAN NAIK KAPAL
GAMBAR MASA DI TINGKAT ATAS KAPAL
BERSEBELAHAN KOLAM RENANG
DI DALAM PWAGAM  STAGE HIBURAN KAPAL

DI TEMPAT RECEPTION BEREHAT SEBENTAR

TINGKAT ATAS SEKALI..
DI TINGKAT 5 KAPAL

itulaaa antara gambar-gambar yang sempat ppl ambil masa pergi ke hari terbuka kapal star cruises pada 9hb lepas di penang,nak ambil gambar lebih2 tak sempat duk kalut dengan si kecik ni berlari merata2 dan nak jaga baby lagi.
lagi seronok kalau dapat pergi berlayar tapi tak apala merasa naik tengok suasana dalam kapal tu pun jadila manatau ada rezeki nanti boleh naik belayar kan kan  
seronok memang setronok tapi letih mana tak letih kena naik tangga sampai 10 tingkat,bukan takde lift cuma mereka tutup untuk sesi lawatan,jadi terpaksala menapak naik dengan duk ligan anak dara nie lagi yang berlari merata-rata,takut hilang yeala orang ramai...
jalan punya jalan dekat sejam lebih juga ppl duk pusing2 dalam kapal tu baru habis ....

5 Comentários

Belalang Hijau berkata...[Reply to comment]

jap g nak buat jugak lah story nih...ngee

Omu Rice berkata...[Reply to comment]

menariknya...sukanyer...dapat merasa naik...tak belayar pun tak pe...

JZ Business World berkata...[Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
JZ Business World berkata...[Reply to comment]

bes! bes! :)

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

ITULA MEMANG BEST....
SAJA-2 NAK NAIK TAKTAULA BILA KAN.....

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com