Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Sabtu, 8 Januari 2011

WaJaH BaRu....




sempena menyambut tahun baru PPL telah tukar template baru dari yang lama berwarna pink dan hitam ,sekarang tukar kepada warna pink dan hijau apple,pilih punya pilih last sekali PPL pilih yang nie,yeala nak buat sediri tak pandai jadi guna ajela yang mana ada kan.... ,amacam cantik tak????

Pada rakan blogger yang penah singgah ke blog PPL nie rasa macamne,apa pendapat anda ,adakah template lama lebih ok atau yang baru ini nampak cute....lagi satu kepada yang baik hati bagila pendapat apa yang perlu PPL ubah untuk bagi blog ini kelihatan lebih menarik????

6 Comentários

siti faridah harun (nama penuh tu) berkata...[Reply to comment]

template ni lagi cute,,, hihi,, betul tak tipu,,, =)

ruby zaizi berkata...[Reply to comment]

huhu comel2 hehe

Omu Rice berkata...[Reply to comment]

cantik lebih kemas...suka2...dah follow..nanti update leh masuk kat blog list omu...

JZ Business World berkata...[Reply to comment]

mestilah yang ni lagi cantekkk.. huhuhu :)

anamizu berkata...[Reply to comment]

comel je..hihi

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

tq bebanyak krn bg pendapat.....

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com