Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Jumaat, 7 Januari 2011

AJL 25 SIAPA JUARA???



Agerah Juara Lagu ke 25 bakal berlangsung tidak lama lagi,sekarang sedang hangat di tayangkan di kaca tv  iklan finalis AJL ke-25 yang bakal berentap nanti...Kesemuanya lagu yang tercalon hebat-hebat belaka.AJL KE 25 akan ditayangkan secara langsung di TV3 pada....

                 
   TARIKH      : 9HB JANUARI 201
MASA         :           9 MALAM
                                  TEMPAT      : STADIUM BUKIT JALIL,SELANGOR

setiap tahun ajl akan memilih satu tema khas bagi memeriahkan lagi malam anugerah itu nanti dan Pada tahun ini AJL memilih tema pemetaan muzik atau music mapping,ppl pun tak tahu macamne rupanya.....seperti tahun-tahun yang lepas markah ditentukan 100% oleh juri profesional yang di pilih pada malam persembahan.
Hadiah-hadiah yang ditawarkan untuk pemenag adalah 

JUARA
Wang tunai RM35,ooo beserta trofi

NAIK JUARA
Wang tunai RM15,000 beserta trofi

TEMPAT KETIGA
Wang tunai RM12,000 beserta trofi

PERSEMBAHAN TERBAIK
Wang tunai RM10,000 beserta trofi

VOKAL TERBAIK
Wang tunai RM10,000 beserta trofi

FINALIS-FINALIS YANG BAKAL BERENTAP...

Sempurna nyanyian Yuna dan ciptaan dia sendiri
Berlari (Tomok/ Tomok & Shazee Ishak/ Tomok)
Pelita (A.P.I/ Loque)
Kebahagiaan Dalam Perpisahan (Shahir/ Edry Abdul Halim)
Drama King (Meet Uncle Hussain & Black/ Taja/ Tun Teja)
Noktah Cinta (Hafiz/ Ajai/ Sheikh Qalam)

Tolong Ingatkan Aku (Ana Raffali)
Selamat Malam (Faizal Tahir/ Audi Mok/ Faizal Tahir)
Ku Ada Kamu (Adira/ Edry Abdul Halim)
Extravaganza (Bunkface/ Sam Bunkface/ Bunkface)
Sofea Jane (Black/ Sham Kamikaze & Iswandy/ Farril)
Hanyut (Faizal Tahir/ Audi Mok/ Faizal Tahir)
Jahat (Stacy/ Edry Abdul Halim)
Mencari Konklusi (Hujan/ Noh Hujan)

rasa-rasanya siapakah yang akan menjadi juara dan meraih hadiah-hadiah yang di tawarkan????


ppl harap faizal tahir akan menang pada malam ini,kerana dialah penyanyi pujaan hatiku....

9 Comentários

siti faridah harun (nama penuh tu) berkata...[Reply to comment]

ana rafali ?? haha. xnk !! nak faizal tahir jugak menng,hha

jelah berkata...[Reply to comment]

suner kalah..ak sorang jer menang...hahaha..

Omu Rice berkata...[Reply to comment]

anti update tau...hehe...

Encik Luncai berkata...[Reply to comment]

mahu jadi bloglist luncai?..jom jawab teka teki 3

http://sharmhassan.blogspot.com

Zaiya berkata...[Reply to comment]

nak sokong FT, Hujan, A.P.I...

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

ok t ppl akan up date...

mohd sasuke berkata...[Reply to comment]

good luck ntuk sume..hehe

Norgadis Labuan berkata...[Reply to comment]

Saya follower ke 253. Terima kasih sudi follow blog saya, ada award follower utk awak...

http://norgadis.blogspot.com/2010/02/award-untuk-followers.html

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

tq kepada yg sudi tinggalkan komen serta sudi menjadi follower ppl.....

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com