Selamat Datang Ke Blog Pink Pearl lady.Blogspot.COM,TeRiMa KaSiH DiUcaPKaN KePaDa SeMua BloGGeR YanG SuDi LoG In BloG PPL SerTa SuDi MeMBeRi CoMenT.JuGa TaK LuPa KePaDa BloGGeR Yang IkhLaS MenJaDi FOLLOWERS PPL,tinggalkan jejak anda untuk PPL jejaki semula....JuTaaN TeRiMa KaSiH.... kalau rajin kliK-KLIK Selalu,sila singgah lagi,harap bergumbira membaca entry di blog PPL...

Pink Pearl Lady

Foto saya
ibu kepada PUTERI QASEH ARIEYANATASYA & MUHAMMAD PUTRA IQBAL DANISH,berasal dr TELUK INTAN,PERAK.kini menetap di Kulim,kedah.

Rabu, 19 Januari 2011

SEDIH AKU PEDIH.....



HUHUHUUUU......
hari ini PPL sedih sungguh,sedih bila mengenangkan apa yang terjadi semalam.hancur hati rasanya,entahla kenapa sedih sangat,mana taknya semalam PPL pergi rumah adik balik lambat,tetiba teringat nak call my mak mentua,PPL pun call la,tanya mama ada mana katanya ada di rumah tengah sibuk duk salin air akurium ikan....

PPL pun tanya ikan kenapa???? mama kata ikan banyak mati,MATI.....?????
kenapa ikan boleh mati,mama kata ada orang bubuh makanan ikan banyak sangat penuh satu akurium sampai air menjadi merah..... eeee sedihnya dengar,ikan tue bukannya PPL minat nak bela tapi dah anak PPL minat sangat tengok ikan dan duk mintak nak bela ikan jadi PPL dan mama pergila kedai beli barang kelengkapan untuk buat akurium kat anak PPL,habis beratus jugakla tapi takpala bila tengok anak happy PPL rasa seronok.
mula-mula memang tak minat tapi bila dah mula bela rasa sayang pulak kat ikan-ikan tue,tue yang rasa hampa sangat bila dapat tau ikan tu mati,hari-hari PPL jaga bagi makan tengok keadaan dia last-last mati disebabkan benda yg tak sepatutnya......
takpala nak wat camnekan dah terjadi.......


13 Comentários

Lina berkata...[Reply to comment]

assalamualaikum w.b.t.,

penah terjadi jg perkara ni kat rumah saya, ikan2 yg suami bela sumer mati sbb kes letak makanan ikan byk sgt lar smpai tak nampak air dah...gara2 anak dara saya tp tu lar nak marah beria tak bole jg hehe

oh yer thanks singgah di blog dan sy pun dah follow ;)

fiq berkata...[Reply to comment]

huhu... sedih nyer.. ikan mmg senang mati kalau terlebih makanan.. sabar k PPL.

N@di@ berkata...[Reply to comment]

akak klik gamba cursor tu k :)

Encik Blogger berkata...[Reply to comment]

cantiknye akuarium..

Ali ridha berkata...[Reply to comment]

cari la pengganti baru....nak buat macam mana kan...

# # Jiwa kacau bilau !# #

# # jika-aku-miliki-kamu !# #

+akufobia+ berkata...[Reply to comment]

sob.

mimie1678 berkata...[Reply to comment]

nnt carik ikan baru yer...

meh masuk blog baru, tuan tanah baru blog akk yer...

http://mimie1678.com

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@Linatue laa budak2 nak marah sangat2 memang tak boleh,sbb bdk bukan tahu apa,jadi kitala yg kena beringat.....

tq follow ppl....

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@fiqooo tu laa....

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@N@di@ok ppl try wat yer...

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@Encik Bloggercantik,tq....tak minat bela ikan ker...

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@Ali ridhatue laa,nak kena gi beli ikan baru ,tambah bg berseri balik aqurium tue....

Pink Pearl Lady berkata...[Reply to comment]

@mimie1678tuela nak cari ikan baru tp tak sempat lagi nak pergi,ikan apa yg cantik yek...

***Pink PearL BaNNeR***

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

BaNNeR RaKaN2 PPL

create your own banner at mybannermaker.com!
create your own banner at mybannermaker.com!
picasaweb
 
© 2009 | ***** Pink Pearl Lady ***** | Por Templates para Você | This template is brought to you by : allblogtools.com